Höst start -Du hänger väl med?

namasteNästa vecka kickar jag igång några yogakurser. Det är en härlig känsla då anmälningarna trillar in och min önskan uppfylls, att kursen blir full. Det är även några nyheter i höst och Detoxyogan som var i våras som var så populär, finns även i höst!

Det är Yoga fortsättning som är fullbokad. Så det finns för tillfället inte någon drop-in-plats på det passet (söndagar kl. 17:00) Jag hälsar alla yogisar välkomna, det är härligt att fylla salen, flöda i yogan tillsammans och finna lugnet och balansen inom oss.

Än finns det plats på många av kurserna i höst! Vad vill du uppnå i höst?

  • Vill du öka din förmåga att “känna” vad kroppen försöker tala om för dig?
  • Vill du släppa kontrollen på allt runt om och fokusera på dig själv?
  • Känner du dig stressad och glömmer bort att andas, drar upp axlarna och är stel i kroppen?
  • Vill du vakna på morgonen och känna dig lugn i sinnet och vara förälskad i livet?

Detta är lite av det jag jobbar med inom SamaYogan. Du får gärna komma och prova. Det är gratis första gången och det finns plats på måndagar. Meddela mig gärna i förväg, så jag vet att det finns drop-in-plats.

De andra kurserna, Divine Godness Groming & Detoxyoga är en sluten kurs. Du anmäler dig och får då tillgång till din plats alla tillfällen. Vill du läsa mer om kurserna, vad vi gör, så hittar du information här. Divine-kursen startar 2 september och Detoxkursen startar 19 augusti. Så det är hög tid att anmäla dig om du är intresserad.

Jag kommer även att ha några fredagsklasser spontant. Det kommer att vara vid lunchtid och tänk dig ett bättre sätt att starta helgen på.. nervarvad och klar. Har du riktigt tur har jag även fixat lunch att köpa!

Måndag

14:30-15:30

Yoga för föräldralediga i samarbete med Bilda

17:00-18:00

Andning, meditation & avslappning

18:30-20:00

Yoga nybörjare

Tisdag

18:30-21:00 Jämna veckor

Divine Goddness Groming

18:00-20:00 Udda veckor

Yin Yoga med Sara

 17:00-18:00

Detoxyoga 4 tillfällen

Söndag

17:00-18:30

Yoga fortsättning – FULLBOKAD

Varmt välkomna alla nya, gamla, långa, korta, kvinnor, män och alla däremellan… Alla kan yoga, det visste du väl!

OM SHANTHI

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.