Ayurvedisk hälsokonsultation

Har kommit hem från Luleå och utbildningsstegen 6-7 (läser till Ayurvedisk hälsovägledare och terapeut). Utbildningen sätter perspektiv på tillvaron, ger mig plats att själv läka och fylla på med det som behövs. Det kan vara en promenad vid vattnet, en kopp the på bästa fiket, eller en aha-upplevelse.

På detta steg gick vi igenom hela pulsavläsningen (jag tror inte att det kommer något mer nu). Vi gjorde en djupdykning i den andliga natur och hur den kopplas tillsammans med den fysiska. Även de positiva inre delar som styr sambanden mellan sinne och kropp. Jo, kursen är djup, den berör allt emellan kosmos och mikrokosmos, energier och helheten.

Vi ska nu på detta steg gå vidare in i pulsavläsningen, samtidigt som vi kommer att öva oss på att med hjälp av ögon, naglar och tunga bilda oss en uppfattning om personens hälsotillstånd, personlighetstyp (vata, pitta, kapha) och livssituation. Jag kommer nu att erbjuda ett antal hälsokonsultationer till elevpris, då detta ingår som en del i “hemuppgiften” inför steg 8-9 som är i september. Detta är vad som ingår vid en hälsokonsultation:

  • Vid en Ayurvedisk hälsokonsultation tittar vi på helhetsbilden med hjälp av ditt aktuella hälsotillstånd, din personlighetstyp och din livssituation. Vi går igenom 2 frågeformulär, samtalar om dig & dina levnadsvanor, tittar på dina ögon, naglar & tunga samt avläser din puls. Tid ca 2 timmar. Du får tips & råd, ev behandlings/ & ört rekommendationer. ELEVPRIS 350kr.

Önskar du boka tid, kolla först i kalendern online på bokadirekt.se. Finns det inte någon passande tid där, så hör av dig, så fixar vi det.

DSC_0397

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.