OCH VINNAREN ÄR….

gilla FacebookUnder påsken hade jag en utmaning åt er på Facebook, att gilla/dela/rekommendera min hemsida eller Facebook-sida. Jag har nu dragit en av ER som delade min status för att vara med och lotta ut ett påskägg med värde 300 kr.

OCH VINNAREN ÄR… ULRIKA NYSTRÖM 

Jag kommer att lägga ut detta på Facebook, ta kontakt med vinnaren och det bästa av allt. Ni alla som varit med hittills (15 st) har ännu en chans på vår-present, då utmaningen fortsätter ända fram tills jag får 350 st gilla på min Facebooksida! Så fortsätt att dela, bjuda in era vänner till evenemang, rekommendera eller lämna omdöme så jag kan fortsätta att “öka välbefinnandet”. Ni vet väl om att det…

… är gratis prova på första gången på yoga!

… just nu finns ett jättebra erbjudande på elevbehandlingar!

Sama Yoga TTC augusti 2012 531

~ OM SHANTI SHANTI SHANTI ~ 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.