Ayurvedisk behandling i Dala-Järna

abhyanga_pouzita_0

Då jag tidigare i höst var inbjuden till Snöå Bruk på en yogaretreat för att erbjuda elevbehandlingar blev jag full bokad.  

Efterfrågan finns att komma tillbaka

Jag har från nyår möjlighet att finnas på plats i Dala-Järna för Ayurvediska behandlingar och massage. Jag kommer att finnas i “Liv i Balans Dalarnas” lokaler, Propellervägen 13. Första datumet att boka din behandling är torsdag 16 januari. Det finns tre tider (10.00, 13.00, 15.00) Ring till mig för att boka din behandling. Tfn. 073-5350859.

Välkomna önskar Jenny & Sara i samarbete med Nyckelpigan och Liv i Balans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.