Lokal för behandlingar

NyckelNu är det klart med lokal & var jag kommer att vara att göra mina behandlingar!

Jag har lagt ut många krokar och hittade en jättemysig lokal med behandlingsrum som passar mig. Nyckelpigan kommer att vara i ECO Studions lokal för behandlingar 1-2 dagar i veckan varannan vecka. ECO Studion finns på torget vid Biblioteket i Borlänge Centrum.

Ni som kunder kan också ringa dit och boka er behandling. Önskar du prata med mig, boka behandling etc så ring eller maila mig. Jag kommer under nästa vecka gå utbildning och är redo för elevbehandlingar i november! Jag har vanlig svensk klassisk massage samt Ayurvedisk behandling.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.