Ayurvedisk behandlingsutbildning

MassageJag kommer att åka till Luleå på Ayurvedisk behandlingsutbildning torsdag-söndag vid allhelgona helgen. Därför blir yogapasset INSTÄLLT söndagen 3 nov.

Jag kommer att lära mig 2 olika behandlingar:

Shirobasti är en utrensande behandling som sker via huvudskalpen. Denna behandling är en reningskur som görs för att avhjälpa vissa obalanser som är specifikt relaterade till förgiftningssymtom i kroppen. Vi gör en damm av kikärtsmjöl/bönmjöl och denna fylls med olja och häller i varm olja. Behandlingen är väldigt avslappnande och stärkande. Behandlingen används vid problematik runt huvudet som i nacke, käke, öron samt vid tex migrän.

Siddha massage är en helkroppsmassage som är både kraftfull och djupgående. Den ger energi till hela kroppen och avslutas med att du får du ligga i ett ångtält. Behandlingen är uppiggande och behaglig. Den används tex vid smärta, reumatisk värk eller när du behöver en allmänt vitaliserande behandling.

/ Källa Human Health

Jag kommer att behöva göra ett antal elevbehandlingar och är på gång att få till en lämplig lokal. Önskar du få massage eller någon av dessa ayurvediska behandlingar så ring/maila mig så bokar vi in en tid som passar! Varmt välkomna in för en skön stund!

 

Trackbacks & Pings

  • Nyckelpigan » Lokal för behandlingar :

    […] du prata med mig, boka behandling etc så ring eller maila mig. Jag kommer under nästa vecka gå utbildning och är redo för elevbehandlingar i november! Jag har vanlig svensk klassisk massage samt […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.