Nyckelpigan utökar ~ LOKAL SÖKES

NyckelNyckelpigan expanderar och behöver en lämplig lokal för samtal, massage och ayurvedisk behandling.

Jag söker först o främst lämplig lokal i Borlänge men också på annan ort i Dalarna någon dag/månad.

Så småningom (inom 1,5 år) önskar jag mig en stor fin ljus lokal som är anpassad efter min verksamhet med yogashala, omklädningsrum, behandlingsrum för massage & ayurveda med tillgång till dusch, reception/väntrum, butik / fik, samtalsrum och kurslokal. Det ska också finnas toalett, kök, personalrum.

Jodå, det ska också finns natur inpå knuten med möjlighet till att sitta ute, få lite luft och lokalen finns i en avstressande och närliggande miljö från centrum & kupolen. Är du som företagare intresserad att hyra in dig tillsammans med mig, tveka inte, ta då kontakt så fixar vi ett riktigt härligt “hus” för våra kunder tillsammans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.