Min önskan ~ Min resa ~ My Purpose

IMG_6373Jag har många gånger läst böcker uppkrupen i soffan som handlat om ayurvediska recept, lyssnat på härlig musik och samlat och gjort nya spellistor att ha på mina yogapass. Har knåpat ihop yogapass med olika teman och gjort personliga yogapass till några personer. Ger några andningsövningar till personer i min närhet. Detta finns med i min vardag på ett eller annat sätt.

Det är mitt LIV & ARBETE här och nu. Det som jag märkt att jag gått igenom sedan jag åkte till Indien i maj 2012 och fram till idag så har det hänt väldigt mycket. Svårt att sätta ord på det.

Detta är min önskan – min resa – my purpose!

 

Resa i maj 2012 till Latchipur/Indien där jag träffade min vän och lärare Umashankar (Sun Yogi) och gick för 2:a gången kurs i Sun Yoga.

Augusti 2012 påbörjade min resa in till mig själv genom att utbilda mig till SamaYoga lärare

Startade företaget Nyckelpigan med en räddning till mig själv att “må bra på jobbet”

Gick på ett flertal ayurvediska behandlingar och rådgivning hos Lena & Helena och började läsa ayurvedisk litteratur

Resan till Bali där andra steget i yogalärarutbildningen var januari 2013. Helt underbar resa och mycket att lära känna sig själv då jag även denna gång reste själv. När jag kom fram hade jag några vänner som jag umgicks med i kursen men framför allt umgicks jag med mig själv. Lyssnade på vedantatalks. Älskade silent day´s.

Mars 2013 medverkade vid en mässa i Västerås där jag träffade Jenny DÁngelow, en kvinna från California, ett one of the Life moment ~ soulsister.

Våren 2013 blev jag uppsagd från mitt jobb. Gick ner mig rejält i leran (troligen depression) för att på mitt sätt genom “Nyckelpigan´s nycklar” arbeta mig uppåt. Lyssna inåt och göra saker för min egen skull.

Augusti 2013 sista steget på yogautbildningen och jag konstaterar att min önskan från första kursblocket är verklighet! Jag ville vara fri, vara min egen! Fortsätta fördjupa mig inom Ayurveda.

Augusti 2013 var jag och min underbara väninna Sara till Skålsjögården och för mig var det ett kärt återseende med Jenny DÁngelow.

September 2013 påbörjat utbildningsresan till Ayurvedisk hälsovägledare & terapeut. Gick de tre första stegen och beskrev det så här till mina kurskamrater. -“När jag kommer att jobba med detta, så har jag först fyllt upp min bägare, tagit hand om mig själv och läkt. Inte förens det jobbet är klart, kan jag på ett professionellt sätt jobba med kunder, droppa över det jag kan på dem.”

Många har kommit fram till mig och förundrat hur jag tar mig för saker och ting. Hur jag vågar. Hur jag får saker att falla på plats. Mitt svar är
att sända ut en önskan. Det har jag hela tiden praktiserat under denna resa. Det jag har önskat har studsat och kommit tillbaka på ett eller annat sätt. Ibland på de mest konstiga sätt, ibland för mig på ett sätt som jag inte hade föreställt mig. Också för att jag tidigare ville ha kontroll på önskningen. Hur den skulle lösas… Men med detta som vetskap har jag öppnat upp och bara sänt ut min önskan till Universum. Låter änglarna hjälpa mig, de vet ändå bäst hur det fixar sig.

Jag behöver inte bekymra mig över det. Jag har många stunder varit i det vi kallar flow. Denna resa är inte slut här, det kommer nya intressanta människor på vägen. Vägen är heller inte rak, den är krokig, guppig och ibland finns det en mening med att tåget är försenat, att man kan stå där vid busshållsplatsen och invänta tecken att hoppa på rätt buss. Det som är rätt är lätt ~ jag har tidigare haft motvind ~ nu följer jag mitt hjärta och det blir känslan av medvind. Det är slut med att kämpa, nu njuter jag av färden genom livet!

Dhanyo´ham Dhanyo’ham

Dhanyo Dhanyaha

Punah Punar Dhanyah

 I am blessed, I am blessed,

blessed, blessed,

againg and again blessed!

imagesCA86YEDL

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.