GRATIS personligt utformat yogaprogram

Personligt yogaprogramNyckelpigan kan nu erbjuda dig ett personligt utformat yogaprogram. Jag är hälsovetare och har lång erfarenhet med att coacha/stötta personer med livsstilsförändring. Med min Yogautbildning både inom Friskis & Svettis och SamaYoga-lärarutbildningen på 220 timmar känner jag mig redo att sätta ihop ett personligt program just för DIG. Just nu gör jag detta i studiesyfte och behöver 5-10 personer som vill göra detta gratis. (Värde 1100 kr). 

 

Hur går det till? Vi sitter och samtalar 45-60 min där du själv får berätta vad du önskar och jag behöver veta lite om dig som person ex. dagliga rutiner, fysiska eller psykiska hinder och möjligheter. Därefter sätter jag ihop ett program utifrån dig och dina behov och vi bokar in en tid för uppföljning.

När får jag mitt program? Uppföljningen är då vi går igenom programmet och gör övningarna tillsammans. Kom därför klädd i mjuka kläder och om du har tar du med yogamatta.

Uppföljning? Visst är det bra att träffas regelbundet och följa upp hur det går med din träning och ditt nya liv. Det kan göras via telefon eller med en träff. Rekommenderas var annan var tredje månad.

Vill du få denna möjlighet, ring och boka tid nu, först till kvarn. Tfn. 073-5350859 eller sänd ett mail till info@nyckelpiganjenny.se

Om Shanti

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.