Yoga med din bebis/barn gratis tisd. 23 april kl. 15:00

Bild11Jag kommer nu att bredda mitt yoga-utövande till Er föräldrar. Nyckelpigan bjuder in dig som förälder till Sensus lokaler Öppna förskolan Myran.

Tisdagen den 23 april kl. 15:00 bjuder jag in till gratis prova-på . Därefter kan du bestämma dig om du vill vara med och yoga några (fem) tisdagar. Det är begränsat antal platser så anmäl din plats till info@nyckelpiganjenny.se 

Vi kommer att yoga där det är okej att ta med ditt barn/bebis. Du vet själv hur “rörlig” barnet är och vet förutsättningarna bäst. Ta gärna med yogamatta och filt om du har. Annars finns det att låna. Vi yogar en timme där barnen också kan vara med i vissa övningar. Det är andningsövningar, positioner och meditation/avslappning och vi håller på ca 60 min. Det är mjuk, tillåtande yoga ~ med fokus på att du är bra precis som du är! 

Kursstart tisdag 30 april (valborgsmässoafton) kl. 12:00

  1. Tisdag 30 april kl. 12:00
  2. 7 maj kl. 15:00
  3. 28 maj kl. 15:00
  4. 4 juni kl. 15:00
  5. 11 juni kl. 15:00

Kostnad för 5 tillfällen inklusive kompendium 600 kr.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.