Spädbarnsmassage startar i Borlänge 29 april

Vad är spädbarnsmassage? Det är kärleksfull beröring av huden, kroppens största sinnesorgan. Det ger dig och ditt barn en upplevelse av kontakt, kommunikation, glädje och innerlighet. Det är också en möjlighet för dig som förälder att fördjupa och utveckla samspelet med ditt barn. Det är ingen behandling utan kan bli en stund av avslappning och välbefinnande för er båda. 

iphone 1047Kursens upplägg
Kursen är upplagd med ett informationstillfälle där vi ser på en kort film och jag berättar lite om historiken och upplägget steg för steg. Möjlighet att ställa frågor och vi avslutar med lite handmassage.
Sedan kommer vi att träffas 1 gång/vecka 1-1,5 timme för att gå igenom massagen steg för steg. Det kommer även under träffarna finnas möjlighet att prata om sådant som berör föräldrar och småbarn. Era barn kommer vara ungefär i samma ålder. Ett par månader efter sista träffen är det en uppföljningsträff.

När och var?
Informationstillfället och kursen kommer att vara i Sensus lokaler, där Öppna förskolan Myran finns på Hagavägen i Borlänge.
Informationsträffen är på måndagen den 22 april kl. 13:00.
Träffarna är i Sensus/Myrans lokaler kl. 13:00-14:30

1. måndag 29 april
2. måndag 6 maj
3. måndag 20 maj
4. måndag 27 maj
5. måndag 3 juni
6. uppföljning i augusti månad, datum bestäms då kursen startat.

Att tänka på
Mjuka och behagliga kläder, då vi kommer att sitta på golvet och mysa och massera bebisarna.
Ta med ett frottébadlakan att lägga barnet på. Beroende på ålder – ta med passande leksak (som tål olja). Kom gärna en stund innan, så både du som förälder och barnet kan hinna landa innan. Önskar ni vara med båda föräldrarna så är ni hjärtligt välkomna!

Kostnad

950 kr/barn i samarbete med studieförbundet Sensus. Då ingår olja, kompendium, 6 träffar med sammanlagt 10 timmar lärarledd studiecirkel och lättare förfriskning.

Detta är fixat

Det finns liggunderlag att sitta på och lägga sin bebis på, då vi kommer att vara på golvet. Ni kommer att få kompendium och massageolja vid första tillfället (ingår i kursavg.). Det finns micro, skötbord, stor parkering  bussförbindelser.  Jag bjuder på lättare förfriskning.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.