Strategisk hälsoplaneing eller bara inspiration?

Nyckelpigan har under mycket lång tid jobbat med och utvecklat både individer och företag med hälsa. Att jobba strategiskt med hälsobegreppet är viktigt och jag stödjer dig gärna i det. Bollar ideér, inspirerar dig till att hitta “dina nycklar till välbefinnande” om det är du själv, dina vänner/arbetskamrater eller på din avdelning eller företag, spelar ingen roll – alla vill må bra både på och utanför jobbet. Jag brukar likna det som en barba-pappa. Du är samma person hemma som på jobbet, du tar med dig tankar och känslor till jobbet och tvärsom.

Du är till viss del anpassningsbar, men det viktigaste av allt är att det är du som är chauffören  i din bil (ditt liv) och kan närhelst påverka resultatet. 

WEEK END AU GRAND AIR

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.