Informationsträff för Spädbarnsmassage

Nu äntligen kan jag bjuda in er till en informationsträff för Spädbarnsmassage. Vi träffas i Lindans Bystuga söndagen den 24 februari kl. 16:00-16:30. Jag kommer att visa en kort film och berätta lite om upplägget för kursen. Jag har samarbete med Grand Spa & Sport i Falun och i Borlänge kommer kursen att vara i Lindans Bystuga tills vidare. 

Spädbarnsmassage är kärleksfull beröring av huden, kroppens största sinnesorgan. Spädbarnsmassage ger dig och ditt barn en upplevelse av kontakt, kommunikation och glädje. Det är en möjlighet för dig som förälder att fördjupa och utveckla samspelet med ditt barn. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.