Workshop – att läka stress

Sofie Wiklund & Jenny Berg öppnar upp denna dag för er som vill lyssna till en gripande historia om hur bl.a. stress i arbetslivet slår undan fötterna på en ung kvinna. Hur kan du hitta tillbaka till livs-energi och livs-mening? Vilka verktyg finns möjliga för dig? 

pexels-photo-374053Under dagen kommer du att förstå hur stress kan påverka dig. Vilka stressfaktorer finns i din omgivning? Göra stressreducerande yoga med meditation och andningsövningar. Avnjuta en vegetarisk lunch och ges möjlighet till frågestund kring Sofie´s bok, ”Den tredje striden och den sista med mig själv”.

Kostnad: 800 kr inkl. frukt, the/kaffe, lunch och bok.

Plats bokas via länken och skriv om du har allergier att ta hänsyn till. Max 12 personer.

Sofie Wiklund

Jenny har jobbat inom Företagshälsovården i 10 år och har lång erfarenhet att coacha personer med stressrelaterad problematik. Utbildad Hälsovetare och är vidareutbildad till Ayurvedisk Hälsovägledare och Terapeut samt Yogalärare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *