Det du ber om skall du få

En önskan, en känsla, tar mig framåt, mot mitt mål.

Jag jobbar mycket med mig själv. I mitt jobb som terapeut behöver jag själv fylla på för att må bra. Det handlar om balans. GE & FÅ. Det är via behandlingar, yogakurs & mina ayurvediska studier det händer. I mötet, med mig själv, kunder, vänner & familj finns där såklart. Men svaren finns inom.

När jag känner in, mot hjärtat, är det de sanna svaren kommer. Men för ahämtatt komma dit behövs ett lugn, både utifrån & i mig själv. Likt naturen, efter en störtskur, så skiner solen upp & naturen är lugn. Då, just då är det läge att lyssna inåt, på de frågor jag ställer mig.

Jag skriver ner mina önskningar, förankrar dem på papper, säger dem högt varje morgon vid mitt altare & på min yoga. Får en känsla, för att visa kroppen att det är ’detta’ jag menar. Universum hjälper mig, det är energierna som tar mig framåt. Om jag själv är osäker, så blir ju universum också osäker på leveransen, som en följesedel… Kan ju levereras lite olika. Men är jag säker på mig själv (jo andra kan ju tänka att det jag vill är orealistiskt, eller att de är avundsjuk på mitt lyckande) står upp för mig själv & det jag tror på, så förstärker det energin att leverera det jag ber om!

Målbildstavlor har jag jobbat med sedan jag bodde i Vansbro & gick en kurs i avslappning för Åsa Larsson. Det är ett jättebra verktyg där bilderna lättare förmedlar känslan. Nu på senare år har jag lagt till ”the law of attraction”. Alltså det du sänder ut, får du tillbaka. I både tankar & handling! (Det funkar åt båda håll, positivt & negativt) så var varsam med dina tankar, om dig själv & andra. Jag känner stor skillnad i en person hur energin är, om den är tung, ifrågasättande eller lätt & ärlig!

Alla får vi det vi behöver, både önskningar & lärdomar. På sitone har det varit en berg-& dalbana. Inlett samarbete med några hotell i stan som kommer att generera i fler kunder. Sagt upp samarbetsavtal som gör mig starkare & säkrare som företagare/entreprenör. Personer i min närhet verkar hamna i ’kluster’ av olika kroppsliga/känslomässiga/andliga besvär. Är det något jag ska lära dem, eller är så att de ska lära mig något? Inbjudan till festivaler, resor & utbildning inom företaget, pengar som inte finns, kommer när jag behöver dem… Ja det händer mycket!

Så, du kan själv påverka din framtid ~ du har ett val!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.