Prayer of love, peace and light

Om några dagar är det alla hjärtans dag. Jag blir mer och mer intresserad över hur människor lever, hur de tar hand om sig själva och tar vara på tiden. Det finns så mycket att vara tacksam över. Att vi har mat på bordet, tak över huvudet och kläder på kroppen. Men också att vi har människor i vår omgivning som älskar oss för de unika varelser vi är. Var lycklig över den du är och stolt över att vara dig själv.

Det finns många fina yogapositioner som öppnar upp hjärtat och härliga meditationer som jag tänkte dela med er som kommer idag på yogan. För er som kanske inte har möjlighet att komma, men ändå vill ta del av detta vackra lägger jag därför upp en härlig video, en bön för just kärlek, fred och ljus. Luta dig tillbaka och njut, ta in och bara var en stund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.