Inspiration & strategi för företag

Jag hoppas ge er inspiration, hitta era nycklar till välbefinnande. Det är Nyckelpigans affärsidé.

Det kommer mer och mer jobb för mig som konsult mot företag. Företag efterlyser idag kompetens inom hälsa, att leda sitt företag och sina anställda som en ekonomisk personalresurs. Hälsan kostar pengar. Det är inte många som i dessa valtider pratar om det. Det är mycket pengar (vill inte ens tänka på hur mycket) som läggs på sjukvården, som egentligen kan förebyggas och främjas utan större ekonomisk resurs.

Jag jobbar utifrån en modell, hälsobokslut, jag har jobbat tajt med företag och deras anställda att jobba fram ett strategiskt arbetssätt som främjar hälsan. Detta arbete är nog så viktigt, att jobba övergripande, få en helhetssyn och på ett pedagogiskt sätt göra så att de är med i processen. Inte att jag har gjort ett förslag och de köper det, nej, att kunden tillsammans med sina personalresurser, jobbar fram det de tror på, det de vill främja.

Det är lite yogiskt tänkande också i det. Göra utifrån hjärtat, göra det som känns rätt, fatta beslut utifrån kärlek isf rädsla.

Ja, så med de orden vill jag tacka universum att även dessa böner är hörda och levererade. Jag ska iväg på jobb idag som konsult och även nästa vecka. Båda företagen önskar inspiration kring ämnet mat/kost. Japp, bara att kavla upp ärmarna och hitta kluriga frågeställningar, för mitt arbetssätt är att du som kund/deltagare ska själv fundera, fatta beslut och göra förändringen.

Så vill du som företag eller organisation att jag kommer till er för att inspirera, få er att hitta era nycklar till välbefinnande, då är det bara att höra av sig! 

Öppna upp ~ gör det du tror på,

då skapar du känslan av flow! 

IMG_8042

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.