Retreat i maj

soffa retreatDenna retreat skapar möjlighet att komma inåt, kommunicera med ditt inre och ditt högre jag. Genom tystnad så kommemr du ifatt dina tankar, känsloroch möjlighet att reflekera om dig själv. Du kommer att bygga upp tilliten till dig själv – att du är  bra precis som du är.

Datum: 31 maj – 2 juni fredag eftermiddag – söndag lunch.

Anmälan: skickas till info@nyckelpiganjenny.se senast 23 maj. Begränsat platser om 12.

Plats: Söderköpings Brunn

Välkomna till en helg att landa i dig själv genom att vila och hämta kraft.  Läs mer här

 

Trackbacks & Pings

  • Nyckelpigan » Boka tidigt rabatt :

    […] Jag njuter av vårens varma solstrålar. Känner ljuset sprider sig inom och om du vill vara med och ”komma hem till dig själv”  så är denna Retreat något för dig. Du känner i hjärtat om du vill vara med hela helgen (fredag-söndag med övernattning) eller endast lördag. Läs mer om Retreaten här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.