Det du ger kommer tillbaka

Har du liksom jag en önskan att hjälpa till, skapa en bättre värld? Nyckelpigan arrangerar en eftermiddag där DU kan vara med på dina villkor.  Söndagen den 25 november vara med och stödja FN´s internationella dag för avskaffandet av mäns våld mot kvinnor. 

rför kommer jag att erbjuda två stycken pass där ni som deltagare har möjlighet att lägga frivillig kollekt som går oavkortat till Kvinnojouren i Borlänge. Kom och stöd, ta hand om dig själv och bidra med det du kan ♥

Kvinnojouren har också ett evenemang vilket jag kan rekommendera att ni går på. Boka in den 25 november kl. 15.45 på Cozmoz i Borlänge eller den 26 november kl. 18.00 på Folkets Hus i Säter. Då visar de filmen ”Våga minnas” av och med Ewa Cederstam. Ewa kommer själv att delta i samtal efter filmen. Alla är välkomna och det är gratis!

Håll er uppdaterade på deras hemsida www.kvinnojourenborlange.se eller på Facebook.Breathwalk – Vid Cosmoz/Borlänge Söndagen den 25 november kl. 14:00 så hinner ni gå på Filmvisningen. Passet håller på ca 45-60 minuter.Yoga – vid Lindans Bystuga Söndagen den 25 november kl. 17:00. Passet håller på i 75 min.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.